sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Musikaaleja ja elokuvia

Perjantaina kävin töiden jälkeen katselemassa uutta kameraa ja löysinkin ihan kivan Canonin. Ainut vaan, että sen saa paljon halvemmalla Suomesta. Eli täytyy koittaa sinnitellä vielä tuon vanhan kameran kanssa nämä pari viikkoa. Joka tapauksessa kävin samalla reissulla myös ostamassa lipun Legally Blonde -musikaaliin, jonka sitten myöhemmin illalla kävin katsomassa. Aivan älyttömän ihana musikaali, sitä ei kyllä ole suotta kehuttu!
Kukkaloistoa Lontoossa

Lauantai meni töissä ja töiden jälkeen käytiin Nooran ja Iian kanssa puistossa istuskelemassa sekä keskustassa. Tänään sunnuntaina ajattelin töiden jälkeen mennä käymään Oxford Streetillä, mutta se ei ihan mennyt suunnitelmien mukaan. Vaan mikäpä täällä menisi... Minun oli tarkoitus mennä Overground-metrolla Canada Waterille ja vaihtaa siellä Jubilee-linjaan, jolla olisin sitten päässy Bond Streetille ja Oxfordille. No pääsin sinne Canada Waterin asemalle, jossa metro odottelikin. Menin sisään, istuin alas ja minuutteja alkoi kulumaan... Metro ei liikahtanut mihinkään. Samalla hoksasin, että kyseinen metro ei menekään perille asti, vaan korjaustöistä johtuen päätepysäkkinä on Waterloo. No ei siinä mitään, ajattelin, ja suunnittelin jo toista reittiä Waterloolta perille asti. No metro seisoo aina vain asemalla, kunnes monen minuutin jälkeen kuulutuksessa kerrotaan metron jatkavan pian matkaa, sillä siinä on kuulemma ollut jotain teknisiä ongelmia. Ei siinä, ovet menee kiinni ja matka jatkuu seuraavalle pysäkille. Siellä taas odotellaan muutamia minuutteja, että matka jatkuu. Sen jälkeen tuleekin jo ilmoitus, että seuraavalla asemalla (London Bridge -asema) metro pysähtyy kokonaan ja kaikkien tulee nousta pois kyydistä. Siinä vaiheessa päätin muuttaa suunnitelmaa ja mennä Oxfordin sijasta elokuviin meidän lähielokuvateatteriin. London Bridgelta menee bussi, joka kiertää kirkon vierestä ja menee myös leffateatterin läheltä. Hyppäsin kyseiseen bussiin ja pääsin istumaan, niin bussissa kuulutetaan, että se ei mene päätepysäkille asti, vaan ihmisten tulee hypätä pois Rotherhithe Tunnelin kohdalla. Eli melkeinpä meidän kirkon vieressä. Ihan käsittämätöntä! Mikään ei suju niinkuin pitäisi. No siinä sitten lähestyttiin kirkkoa ja päätepysäkkiä, niin kuskimme ilmoittaa tylysti yhtä pysäkkiä aikaisemmin, että nyt kaikki ulos, tämä on päätepysäkki. Silloin olisi tehnyt mieli käydä sanomassa, että se Rotherhithe Tunnel -pysäkki, jossa tämän bussin PITÄISI jättää ihmiset kyydistä, on tuossa 200 metrin päässä, joten voisitko ystävällisesti ajaa sinne niinkuin aluksi sanoit...

Vaan mitäpä tein... Kävelin kirkolle, hain takkini ja menin kävellen elokuviin katsomaan Pirates of the Caribbeanin uusimman osan 3D:nä. Ehkä olisi alunperinkin pitänyt vain mennä elokuviin (kävellen). Näinkin voi siis Lontoossa käydä, sillä mikään ei ole varmempaa kuin epävarmuus näissä paikallisissa liikenneyhteyksissä. Aina ei välttämättä metrot kulje eikä bussitkaan mene joka kerta sinne minne pitäisi... Ja nyt näyttää myös siltä, että lentokoneetkaan ei kohta taas lennä yhtään minnekään, kun Islanti purkautuu taivaalle... Paluu Suomeen olisi kahden viikon päästä, joten toivotaan että koneet silloin lentävät!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti