sunnuntai 29. toukokuuta 2011

Tuliaisshoppailua ja pakkailemista

Vapaapäivien jälkeen alkoi viimeinen työputki ja töiden ohessa olen käynyt ostamassa tuliaisia sekä toisen matkalaukun itselleni. Keskiviikkona kävin Lewishamissa ja tarkoitus oli vielä jatlkaa sieltä Blackheatin ihanaan ympäristöön, mutta vietinkin päivän Lewishamin ostoskeskuksessa. Sinne pääsee kätevästi 47-bussilla ihan tästä kirkon vierestä. Lewishamin ostarilta löytyy mm. Primark, joka on paljon rauhallisempi verrattuna Oxford Streetin kauppaan. Siellä tosin sai viedä vain 4 vaatekappaletta kerralla sovituskoppiin, mutta se ei haitannut sillä jonoa sovituskoppeihin ei ollut ollenkaan. (Oxford Streetillä sovituskoppiin jonottaminen vie aina vähintään ½ tuntia ja se on ihan tosi asia, otin kerran kännykällä aikaa.) Sen lisäksi Lewishamissa oli muutenkin rauhallisempaa, ketään ei tarvinnut väistellä koko ajan ja pienet lapset eivät huutaneet kurkku suorana. Toinen käymisen arvoinen kauppa Lewishamin ostarilla on TK Maxx, joka myy menneen kauden merkkivaatteita, -kenkiä ja -laukkuja isoilla alennuksilla.

En ole täällä juurikaan esitellyt ostoksiani, joten tällä kertaa näytän mitä Primarkista löysin: 

 Luulempa että joku Minna-niminen saa viikon päästä osan noista tuliaisena.

Torstaina kävin ostamassa itselleni halvan matkalaukun, jotta saan vielä loputkin tavarat Suomeen viikon päästä. Perjantaina olin oikeastaan koko päivän töissä, sillä kävimme Tilburyn satamassa. Lauantaina piipahdin Lontoon museossa (Museum of London), jossa on ollut tarkoitus käydä jo pitemmän aikaa. Siellä esitellään Lontoon alueen historiaa.


Lord Mayor's coach

Vespa

Ps. Iia lähti tänään kotimatkalle, toivottavasti pääsee turvallisesti perille kaikkien matkalaukkujensa kanssa. :)

1 kommentti:

  1. iia pääsi kotiin melkein turvallisesti.. mitä nyt pieni laskuhumala ja krapula iski lentokoneessa kun lähdin suoraan baarista kentälle xD Hahah!

    VastaaPoista