torstai 28. huhtikuuta 2011

Cityfarmivierailu sekä kasvisruokaa Tibitsissä

Maanantaina minulla oli vielä vapaata ja nukuin todella pitkään. Myöhäisen aamupalan jälkeen lähdin käymään pienellä City Farmilla. Täältä Lontoon suuresta kaupungista löytyy pieniä kaupunkimaatiloja, tai ehkä pikemminkin kotieläinpuistoja. Niihin sisäänpääsy on yleensä ilmainen ja ne ovatkin lapsiperheiden/kaupunkilaisten suosiossa. Useimmissa on mahdollisuus ruokkia ja silittää eri kotieläimiä.


Tässä muutamia kuvia City farmista, jossa uteliaisuuttani poikkesin:















Maanantai-iltana kävimme vielä juhlistamassa Heikin läksiäisiä Tibits-nimisessä kasvisravintolassa, joka sijaitsee lähellä Piccadilly Circusta pienellä sivukujalla. Se olikin ensimmäinen kasvisravintola, jossa olen käynyt täällä Lontoossa ja tykkäsin kyllä kovasti. Siellä on buffet-tyyppinen ruokailumahdollisuus, mutta annoksesta maksetaan painon mukaan. Ensin siis kerätään lautanen täyteen erilaisia kasvisherkkuja, mennään kassalle, laitetaan lautanen vaa'alle ja maksetaan sen mukaan mitä annos painaa. Juoma maksetaan erikseen.
Lautanen täynnä kasvisruokaa.. Oli hyvää! :)
Myös erilaisia jälkiruokia on tarjolla. Niiden kanssa toimitaan samalla tavalla, eli kerätään lautaselle ja punnitaan+maksetaan kassalla. Näppärää! Olimme kaikki oikein tyytyväisiä ruokailuun Tibitsissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti