keskiviikko 6. huhtikuuta 2011

Kelit kuin heinäkuussa

Tiedän että odotatte päivittäin blogipäivityksiä ja ihmettelette kun yhtäkkiä on alkanut vähentymään päivitystahti. Toisaalta oli arvattavissa se, että arjen koittaessa myös päivitykset vähenevät. Kaikki ei enää olekaan niin erikoista ja ihmeellistä. Ensimmäisenä päivänä on jännittävää mennä jo pelkästään lähikauppaan, kun kuukauden päästä on aivan turha raportoida sitä että on käynyt lähikaupassa. Toisaalta myös päivät menee vauhdilla ja nyt on taas ollut niin pitkä työputki ettei ole ehtinyt kirjoittaa. Viime päivinä olen käynyt kävelemässä tässä lähialueella ja tutkiskellut paikkoja joissa en ole vielä käynyt.
Rotherhithe

Maanantai-iltana kävimme Nooran kanssa shoppailemassa Westfieldin ostoskeskuksessa ja löysin sieltä itselleni farkut sekä t-paidan. Siis ihan perusvaatetta.

Eilen tiistaina kävin ensimmäistä kertaa pubissa syömässä oikein perinteistä pubiruokaa. Tässä aivan lähellä sijaitsee Mayflower-niminen pubi, jonne illalla menimme porukalla syömään. Hyvää, täyttävää ja isot annokset ihan kohtuulliseen hintaan! Myös sisustus Mayflowerissa oli ihanan englantilainen.

Tänään keskiviikkona on ollut aivan mieletön keli! Ihan niinkuin Suomessa heinäkuussa. Lämpöasteita oli vähintään +22, ellei enemmänkin ja aurinko paistoi koko päivän! Harmi että sattui juuri työpäivälle. Kävin kotikäynnillä ja sen jälkeen suuntasin taas shoppailemaan. Hammersmithissä (Piccadilly-metrolinjalla pääsee) sijaitsee Kings Mall -niminen ostoskeskus, jossa on Primark. Olin siellä tänään n. neljän aikaa, eikä sovituskoppeihin tarvinnut jonottaa ollenkaan. Toista oli Oxford Streetin Primarkissa, johon ei kyllä kannata edes mennä... Jos etsii rauhallisempaa Primarkkia, jossa ei tarvitse jonottaa joka paikkaan ja taistella jokaisesta vaaterääsystä niin silloin Hammersmith on ihan jees. Toki sinne on vähän enemmän matkaa metrolla, mutta ainakaan et menetä hermojasi sovituskoppijonossa. Ja tietämättömille siis tiedoksi että Primark on halpavaatekauppaketju, johon suomalaiset nuoret naiset suuntaavat ensimmäisenä Lontoossa ja hakevat sieltä kassikaupalla halpoja vaatteita.  Ja Oxford Streetin Primarkissa kuulee muutes suomea aina kun siellä käy... Joka tapauksessa Hammersmithissä kävin ja Primarkista löysin itselleni ihan perus t-paidan kahdella punnalla sekä kaulakorun, joka maksoi £1,50. Se oli siis halpa reissu. Katselin sieltä myös nahkatakkia, joka olisi maksanut 19 puntaa. En ostanut.

Huomenna minulla on vapaapäivä, joten olen lähdössä pieneen kaupunkiin nimeltä Dover. Siitä kerron enemmän perjantaina. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti