keskiviikko 27. huhtikuuta 2011

Tiedettä ja rokkia

Sotamuseosta siirryttiin vähän kevyempään aiheeseen, kun löysimme itsemme seuraavaksi Natural History Museumista ja keskeltä valtavaa turistimassaa. Huomasi kyllä, että ihmiset olivat viettämässä pääsiäislomaa ja valitettavasti monet perheet olivat valinneet päivän vierailukohteeksi kyseisen museon...
Siellä vierailumme jäi aika lyhyeksi, johtuen osittain turistimäärästä sekä kuumuudesta. Olimme myös suunnitelleet, että menemme illalla Hard Rock Cafeeseen syömään, mutta päätimme vaihtaa ravintolaa turistiryysiksen takia. Kuulemma siellä olisi saanut jonottaa tunnin pöytää.. Sen sijaan Ismo antoi meille vinkin The Yellow House -nimisestä ravintolassa, joka sijaitsee Surrey Quaysin overground-aseman vieressä. Kävimme siellä syömässä ja olimme varsin tyytyväisiä. (Minun pitäisi kai tehdä lista ravintoloista, joissa olen käynyt ja joita voin itse suositella...)

Lauantaille olimme varaneet liput We Will Rock You -musikaaliin. Sitä ennen aamulla halusimme kuitenkin vielä käydä Science-museossa. Mistä johtuu, että täällä saisi jokaisessa museossa vietettyä vaikka koko päivän? Aivan liikaa nähtävää ja aivan liian vähän aikaa nähdä kaikki... :) Tässä muutamia kuvia Science-museosta.
Astronauttien gourmeeruokaa tarjolla


One of the safest cars in the world.


Siellä oli myös meidän yllätykseksi Mika Häkkisen formula-auto esillä, tai oikeastaan uudelleen rakennettu malli...
"Mika Hakkinen crashed in the 1999 German Grand Prix after spinning at 207mph. Thanks to the car's safety features and his driving skills, he walked away unhurt."

Science-museosta suuntasimme sitten teatterille, jossa treffasimme Iian ja Jykän. Menimme siis oikein porukalla musikaaliin. Minusta musikaalit ovat aivan loistavia täällä, eikä We Will Rock You tuottanut pettymystä. Mikkokin taisi siitä tykätä. Tämän elämyksen jälkeen kävimme uudestaan Fridayssa syömässä ja sen jälkeen menimme Mikon kanssa kirkolle. Illalla kävimme vielä saunomassa kirkon saunassa.

Sunnuntaina herättiin aikaisin ja kävin viemässä Mikon lentokentälle. Onneksi enää reilu kuukausi, niin sitten taas nähdään. :) Iltapäivällä kävin puistossa ottamassa aurinkoa ja illalla mentiin Iian, Jykän, Nooran ja Davidin kanssa leffaan. Käytiin katsomassa se uusi Red Riding Hood -elokuva. Oli muuten hyvä, mutta puhuvan suden olisi voinut jättää siitä pois... Se ei oikein sopinut kokonaisuuteen.

Näin siis tuli ja meni pääsiäinen Mikon kanssa ja kohta alkaa viimeinen kuukausi Englannissa. Miten aika voi mennä näin nopeasti? Sunnuntaina itse asiassa tuli täyteen 50 päivää täällä oloa. Olenko muka ollut jo niin kauan poissa Suomesta? Huh!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti