maanantai 25. huhtikuuta 2011

Oppaana kaupungilla

Torstaina (21. päivä) lähdettiin kullan kanssa kiertelemään kaupungin turistikohteita. Mentiin ensin bussilla Tower Bridgelle ja otettiin siitä muutamat kuvat. Sen jälkeen jatkettiin matkaa London Eyelle ja ihmeteltiin sitä turistimäärää joka siellä oli. London Eyen luona oli (taas) paljon ihmispatsaita kerjäämässä rahaa turisteilta. Ostettiin jäätelöt ja matka jatkuin kohti Big Beniä. Siellä taas Mikko otti muutamat pakolliset turistikuvat ja matka jatkui edelleen kävellen kohti Buckinghamin palatsia. Sattui aika hauskasti, sillä nähtiin kuningatar vilaukselta! Edestämme nimittäin kulki autosaattue ja siellä se kuningatar Elisabet II istui autossa takapenkillä.
Buckingham
Buckinghamin luona näpsittiin lisää kuvia ja sieltä turistikierroksemme jatkui halki Green Parkin ja ohi Ritz -hotellin aina Piccadilly Circukselle. Siellä vein Mikon syömään T.G.I. Fridayssiin. Syötiin ribsit ja jälkkäriksi tarjoilija toi minulle valtavan palan suklaakakkua ja sillä sain kyllä suklaakiintiön täyteen vähäksi aikaa...

Sen jälkeen käytiin vielä kävelemässä Oxford Streetillä ennen kuin palattiin takaisin kirkolle. Myöhemmin illalla käytiin vielä katselemassa St Paul'sin Cathedralia, mutta minulla jäi kamera kirkolle niin ei sitten tullut otettua kuvia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti