sunnuntai 24. huhtikuuta 2011

Iltapäiväteetä ja tapaaminen Gordon Ramsayn kanssa

 Blogipäivitykset ovat nyt viikon jäljessä, sillä en ole ehtinyt tänne kirjoittaa. Mutta laitan tänne ihan lähiaikoina viikon tapahtumat. Tässä tulee siis tarinaa maanantaista 18.4.
Kensington Palace

Pääsiäisbasaariviikonlopun jälkeen laitettiin kirkko kiinni maanantaiksi. Siispä vapaapäivästä ja lämpimästä säästä nauttien suuntasin Kensingtoniin ja siellä päivän käyntikohteena oli Kensingtonin palatsi. Sinne pääsee esim. käyttämällä Central-metrolinjaa ja jäämällä pois Queenswaylla. Kensingtonin palatsi on toiminut Brittiläisen kuningasperheen asuinpaikkana, mutta on nyt osittain avattu turisteille. Muunmuassa Diana on asunut kyseisessä palatsissa. Palatsissa oli kuitenkin menossa rakennustyöt, jotka valmistuvat vuonna 2012. Siihen asti siellä on esillä näyttely "lumottu palatsi", joka oli kuitenkin mimulle pettymys enkä voi sitä suositella. Ehkä kannattaa odottaa siihen asti, että rakennustyöt valmistuvat. Palatsin sisällä ei myöskään saanut ottaa valokuvia, joten minulla ei ole sieltä kuvamateriaalia. Ja sen lisäksi 11 punnan opiskelijahinta tuntui aikamoiselta rahastukselta.
Iltapäivätee / Afternoon tea

Tämän mielipahan yritin kuitenkin korjata The Orangery-nimisessä kahvilassa, jossa kokeilin ensimmäistä kertaa kuuluisaa iltapäiväteetä. Se sijaitsee samassa pihapiirissä Kensingtonin palatsin kanssa, mutta sinne ei tarvitse maksaa sisäänpääsystä. Iltapäivätee Orangeryssa  tulee myös paljon halvemmaksi kuin kuuluisassa the Ritzin hotellissa, jonne on tarkat pukeutumiskoodit (naisilla iltapuku?). Orangeryssa ei ole pukeutumispakkoa ja se on sisältä oikein kivannäköinen. Hyvällä säällä iltapäiväteen voi nauttia myös ulkona. Minulle tarjoilija toi ihanaa appelsiiniteetä sekä kolmikerroksisen tarjottimen, jossa oli erilaisia pieniä leivoksia ja leipiä. Oli ihanaa!
Keilahallin "ihanat" kengät

Teehetken jälkeen palasin kirkolle ja myöhemmin illalla lähdimme virkistäytymään työporukan kanssa. Kävimme keilaamassa ja sen jälkeen Gordon Ramsayn The Narrow -nimisessä pubissa syömässä. Itse miestä ei siellä näkynyt, mutta ruoka oli erittäin Ramsayn tyylistä.
Iia näyttää mallia miten keilataan... :D
The Narrow

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti