sunnuntai 3. huhtikuuta 2011

Day at the Museum

Fortnum & Mason
Viime päivityksestä onkin jo useampi päivä, joten tässä tulee yhteenvetoa tältä viikolta. Olin torstaina aamuvuorossa, ja työpäivän jälkeen lähdimme porukalla keskustaan kiertelemään. Kävimme Fortnum & Mason -nimisessä tavaratalossa, joka on perustettu Lontooseen 1700-luvun alkupuolella. Sen jälkeen kävimme myös kuuluisassa Sohossa sekä syömässä Fridayssa.


Perjantaina aamupalan jälkeen lähdin Lontoon luonnontieteelliseen museoon ja toki ekana piti suunnata dino-osastolle! Koko museoreissun ajan mielessä pyöri elokuva Night at the Museum, vaikka se onkin kuvattu Yhdysvalloissa. Museosta löytyi paljon muutakin mielenkiintoista nähtävää ja kyseinen museo näytti olevan erityisesti koululuokkien sekä lapsiperheiden suosiossa. Tällä hetkellä sisäänpääsy on ilmainen, tosin joka paikassa toivotaan lahjoituksia. Museo aukeaa aamulla kymmenen aikaan, mutta jos vain suinkin mahdollista, niin ei kannata mennä sinne ensimmäisen tunnin aikana. Itse nimittäin menin sinne aikaisin ja jouduin jonottamaan sisällepääsyä koululuokkien kanssa. Ai niin ja Natural History Museumissa kannattaa käydä jo ihan pelkästään sen rakennuksen takia!

Natural History Museum


Stellerin merilehmä

Perjantai-illan olin töissä ja samaten lauantaiaamun. Lauantaina saikin juosta paikasta toiseen koko aamupäivän ja iltapäivällä ajattelin palkita itseni elokuvalla. Kävin myös etsimässä parit läheiset geokätköt ja sen jälkeen menin tuohon paikalliseen leffateatteriin. Kävin katsomassa uutuusleffan Sucker Punch, joka on käsittääkseni tulossa myös Suomeen lähiaikoina. Tavallaan se oli ihan mielenkiintoinen leffa, mutta toisaalta kammottava. Eilisellä leffareissulla tapahtui myös jotain jota en ole koskaan aikaisemmin elokuvissa kokenut. Kesken kaiken nimittäin katosi kuva ja pelkästään äänet kuuluivat. Joku kävi hakemassa henkilökuntaa paikalle ja he pahoittelivat tilannetta kovasti. Jonkin aikaa meni että kuva saatiin näkyviin ja he joutuivat kelaamaan elokuvaa takaisinpäin. Ihan huvittavaa! Tänään pidin aamulla pyhäkoulua ja nyt olisi jälleen ilta vapaana. :)
Kevät

Ps. Niin ja täällä Englannissa vietetään tänään 3.4. äitienpäivää! Äitienpäivä näyttää täällä olevan varsin kaupallinen juhlapäivä, sillä kaikki kaupat ovat jo ties kuinka kauan pursunneet kaikenlaisia lahjaideoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti