keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Iia leipoo!

(Iialta saatu lupa kuvan julkaisemiseen)
Minulla oli vielä eilen vapaapäivä, jonka vietin enimmäkseen kirkolla yskien ja niistäen. Täällä taitaa olla nyt jokin flunssaepidemia liikkeellä, sillä myös muutama muukin on sairaana. Katsoin myös elokuvan Notting Hill. Tänään minulla on iltavuoro, joten kävin aamupäivällä hakemassa Tescosta lisää nenäliinoja. Sillä välin Iia leipoi korvapuusteja ensimmäistä kertaa elämässään! 

Texmex-pitsa edelleen muistoissamme kummitellen odotimme innolla pullien valmistumista! Hyvää kannattaa odottaa, kuuluu vanha sanonta ja niin kannattikin. Tarkkailimme paisuvia ja kypsyviä pullia uuninluukun läpi. Ne näyttivät juuri siltä miltä pitääkin, siis korvapuusteilta. Kun vihdoin leipojamme päätti pullien olevan valmiita, olimme jo lautasten kanssa odottamassa tuoretta pullaa. Nenään leijaili ihana vastapaistetun pullan tuoksu ja malttamattomina otimme pelliltä lämpimät pullat! Annoimme niiden vielä hetken jäähtyä ja sitten haukkasimme... Ihania, tuoreita korvapuusteja! Suussa maistui hieman jauhoinen, mutta makea ja kanelinen makuelämys! Siis onnistuneita pullia meidän ensikertalaiselta! Hyvä Iia!

1 kommentti:

  1. Onpa herkullisen näköisiä korvapuusteja,tunnen tuoksun leijailevan tänne Suomeen,Iian kotiin (toivottavasti leipoo sitten kotonakin :)
    Kiva lueskella blogiasi Niina, hienoja kuvia ja tekstejä. Mukavaa kevättä sinne terveisin: Tuija (Iian äiti)

    VastaaPoista