tiistai 8. maaliskuuta 2011

2. päivä

Sää on tänäänkin ollut aurinkoinen ja lämmin. Päivällä oli +12 astetta lämmintä. Tänään oli ihan peruspäivä töissä; edelleen on paljon opettelemista ja kysyä täytyy todella usein, jotta löytyy oikeat tavarat jne. Pesin myös ensimmäistä kertaa pyykkiä täällä, ja sekin sujui hyvin. Nyt on siis myös pyykkikoneen käyttö hallussa. Työpäivän jälkeen mietin jonkin aikaa tekemistä illaksi ja päätin sitten lähteä toisen kerran läheiseen ostoskeskukseen, jossa kävin siis myös eilen. Tällä kertaa ostin itselleni prepaid-liittymän puhelimeen sekä oman nettiyhteyden koko ajalle. Pakko sanoa muutama sana myyjästä, joka oli oikein mukava. Hän jopa kysyi, että mistäpäin olen ja lopulta päädyttiin juttelemaan Suomen säästä. Kovasti ihmetteli Pohjolan kylmää talvea... Ihmiset muutenkin ovat täällä todella mukavia ja kohteliaita. Eräs mieskin pyyteli kaupassa anteeksi, kun tukki pieneksi hetkeksi käytävän ostoskärryillään.Ai niin, ja katua ylitettäessä ihmiset pysähtyvät lähes aina odottamaan. Tänäänkin kaupasta palatessa olin ylittämässä tietä ja ajattelin että jään odottamaan keskelle "saarekkeeseen" että autot ajavat ohi. No ei tarvinnut odottaa hetkeäkään, niin ensimmäinen auto löi jarrut pohjaan ja päästi tien yli. Kohteliasta! Samassa tienylitys -kohdassa näin myös ensimmäiset ratsupoliisit, joista löytyy kuvaa alempaa.

Kauppareissun jälkeen päätin kierrellä lähiseutua ja ajattelin kiertää Southwark -nimisen puiston läpi. Täällä puistot ovat ihania ja aivan eri luokkaa kuin vaikkapa K-joella. Minulla meni todella kauan kun kiertelin siellä ympäriinsä ja ihailin keväistä puistoa. Näin jopa joutsenia! Otin myös paljon kuvia puistosta, ohessa muutamia. 

Jos joku muutes haluaa osoitteeni, niin voi ottaa sähköpostilla/facebookissa tms. yhteyttä. Voin sen antaa. Huomenna ja torstaina minulla on vapaapäivät, joten tiedossa taitaa olla kuuluisia nähtävyyksiä, shoppailua ja muuta mukavaa. :)  Tuossa alhaalla on vielä pari kuvaa ostoksista, jotka olen täällä jo tehnyt. Lontoon opas on välttämätön ja oikealla puolella oleva oleva pussukka on meikkilaukku, jonka ostin tänään. Nyt saa meikkijutskat talteen ja sattui vielä olemaan sopivan kokoinenkin. Väri/kuviointi oli erityisen kiva, vaikka tuosta kuvasta se ei niin selkeästi näy. Beigellä pohjalla tuollaisia violettejä palleroita.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti