keskiviikko 23. maaliskuuta 2011

Mamma Mia!

Eilen työpäivän jälkeen suunnattiin Iian ja Jykän kanssa kaupungille metsästämään lippuja Mamma Mia! -musikaaliin illaksi. Saimme liput, jonka jälkeen menimme Hard Rock Cafeeseen syömään -taas. Tällä kertaa otin siellä fajitaksia, mutta se annos osoittautua pettymykseksi. Olen syönyt parempiakin.

Prince of Wales -teatteri



Puoli kahdeksalta illalla alkoi musikaali Prince of Wales -nimisessä teatterissa, aivan Piccadilly Circuksen vieressä. Teatteri oli hyvä ja saimme erinomaiset paikat aika ylhäältä, mutta keskeltä. Edessämme ei ollut ketään, joten näkyvyys lavalle oli todella hyvä.Esityksen aikana ei saanut kuvata, joten joudutte tyytymään lavakuvaan ennen esitystä. Mamma Mia! -musikaali perustuu ABBAn musiikkiin ja saimmekin nauttia monista kuuluisista hiteistä illan aikana. Musikaalista on tehty samanniminen elokuva, jonka olen myös nähnyt. Eilisillan perusteella voin kuitenkin sanoa että musikaali oli paljon paljon parempi verrattuna leffaan! Voin suositella, varsinkin niille jotka pitävät ABBAn musiikista. Musiikin lisäksi hienot lavasteet, upeat puvut ja hyvät esiintyjät kruunasivat illan kulttuurielämyksen!


Tälle päivälle oli luvattu +18 astetta ja aurinkoista ja kerrankin säätiedotus piti paikkansa! Minulla on tänään iltavuoro, joten aamulla päätin suunnata puistoon. Kävin viemässä paketin sekä muutamat postikortit (joku onnekas saattaa saada kortin lähiaikoina) postiin ja sen jälkeen hyppäsin metroon ja menin Regent's Park -nimiseen puistoon, jossa en olekaan aikaisemmin käynyt. Ihanaa miten paljon puistoja täällä on! Siellä saikin jo riisua takin pois päältä, sen verran lämmin oli! Regent's Parkissa sijaitsee myös Lontoon eläintarha, jossa en ole vielä käynyt. Täytyy suunnata sinne jonakin kauniina päivänä! Tänään nautin vain puistossa oleilusta ja luin kirjaa kuvassa olevan suihkulähteen luona penkillä. Tuo suihkulähde sijaitsee Queen Mary's Gardens -nimisessä osassa, joka oli hyvin hoidettu puistoalue. Kannattaa käydä Regent's Parkissa, jos joskus Lontoossa vierailette. Siellä on myös kesäteatteri, jossa on kesäaikaan teatteriesityksiä.
Queen Mary's Gardens

Loppuun vielä vähän ABBAa:


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti