torstai 17. maaliskuuta 2011

Camden Town

Camden Town
 Camden Town - tuo jokaisen Lontoossa seikkailijan must see-paikka. Sinne suuntasimme metrolla eilen. Markkinat siellä on oikeastaan joka päivä, mutta eniten myyjiä käsittääkseni viikonloppusin. Hieno paikka se oli, vaikka keskellä viikkoa sielä käytiin. Täytyy kai joskus pyörähtää myös viikonloppuna. Löysimme itsemme Punkyfish -nimisestä vaatekaupasta, jossa oli kaikki -50%. Löysin sieltä itselleni repun, jonka alkuperäinen hinta oli 40 puntaa, mutta sain 20£. Tuo olkalaukku joka minulla on täällä ollut, ei ole kovin mukava kannettava jos joutuu pitkästi kävelemään. Reppua on helpompi kantaa, joten kyseinen ostos tulee tarpeeseen.



Hot Chocolate
Vaatekauppoja ja kenkäkauppoja kiersimme ristiin rastiin, kunnes pysähdyimme Starbucks Coffeessa "kahvilla", vaikka oikeastaan otimme kaikki kaakaot. Nam! Hot Chocolate and "topped with a generous swirl of sweetened whipped cream". Kaakaoiden jälkeen oli hyvä jatkaa kiertelyä Camdenissa ja kuljimme syvemmälle markkinakojujen ja putiikkien sekaan. Eräällä kojulla sain oikein kivan käsihoidon. Siellä sai kokeilla jotain Kuolleenmeren suolahoitoa, eli hierottiin sellaista suolaa käsiin ja sen jälkeen suola huuhdeltiin pois. Kädet tuntuivat ihanan pehmeiltä sen jälkeen! Camdenissa oli myös älyttömästi ruokakojua, missä myytiin kait jokaisen maailmankolkan ruokia. Sieltä löytyi myös joku ihmeen robottikauppa, missä soitettiin psykedeelistä musaa ja myytiin neonvärisiä vaatteita sekä paitoja, joissa vilkkui hauskoja tekstejä. Ei tosin mitään ostettu.


Camden
Camdenissa sai helposti kulumaan puolipäivää ja iltapäivästä Iia ja Jykä päättivät lähteä takaisin kirkolle. Itse jatkoin vielä markkinahumusta innostuneena Covent Gardeniin, jossa on myös markkinat ja kaikenlaisia pikkuputiikkeja. Covent Gardenissa sijaitsee myös mm. Royal Opera House. Siellä oli katutaiteiljoita ja näin mm. taikurin sekä miehen joka lauloi oikein komealla äänellä.


Tämän markkinakierroksen jälkeen palasin takaisin kirkolle, jossa porukalla päätettiin vielä mennä ulos syömään sekä leffaan illaksi. Käytiin Frankie & Bennys -nimisessä ravintolassa syömässä, jonka jälkeen mentiin Odeoniin katsomaan Hamekyttä 3. En suosittele, ei ollut häävi elokuva. Jospa seuraavalla kerralla onnistuttaisiin paremmin leffavalinnassa...
Camden

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti