maanantai 21. maaliskuuta 2011

Alkaa H:lla ja loppuu S:ään, 7 kirjainta!

Harrodsin tavaratalo

Tavaratalo, josta voit ostaa mitä tahansa. Tavaratalo, jossa kaikki on ihan sikakallista. Tavaratalo, joka on kuuluisa ympäri maailman. Tavaratalo, johon pääset vain siististi pukeutuneena. Tavaratalo, johon itse menin farkuissa ja sinisessä, jo hiukan kulahtaneessa hupparissa. Varmaan arvasittekin jo missä olen käynyt, eli Harrodsissa!!
Iian jäätelöannos, £16,75

Tänään lähdin töistä aikaisemmin. Leivoin päivällä parit mustikkapiirakat ja kun sain ne valmiiksi, minut melkein käskettiin ulos! Oli kuulemma niin hieno ilma, ettei kannattanut tuhlata aikaani sisällä. Ja niin olikin. Aamulla oli harmaata, mutta päivällä alkoi aurinko paistaa ja lämmintä oli mahdollisesti n. 15 astetta. Iia ja Jykä muuttivat tänään omaan kämppään ja muuttamisen jälkeen suuntasimme porukalla Harrodsiin. Lähellä Harrodsia hoksasin, että mulla on päällä kulahtanut huppari ja farkut. Vähän mietin, että päästävätköhän mua ollenkaan sisälle, kun jostakin olin lukenut että sinne täytyy olla siististi pukeutunut. No näköjään se ei ollut niin tarkkaa, koska pääsin sisälle eikä vartijat lähteneet perään juoksemaan... Täytyy sanoa, että wau mikä tavaratalo! Ja vielä isompi WAU kun katsoi eri tuotteiden hintoja. Luksustavaroita, kalliita merkkejä, siitä on Harrods tehty. Ja asiakkaat ovat joko ökyrikkaita tai turisteja. Mielessä pyöri koko käynnin ajan yksi lause: ”Olisinpa miljonääri…” No en ole, joten tuotteet jäivät odottamaan sitä päivää, kun tilillä on riittävästi numeroita.
Italialaisia jäätelöitä

Jykän jäätelöannos, £17,85
Olimme kuullet aikaisemmin huhuja niistä Harrodsin jäätelöannoksista, joten etsiydyimme italialaisen jäätelöbaarin luo. Sieltä löysimme menun, jossa oli pelkkiä jäätelöannoksia. Ja voi jestas mitä annoksia! Otin itse Berry pavlova –nimisen annoksen, jolle hintaa tuli £14,45. Ja voin muuten sanoa, että oli hyvää! Ihan älyttömän hyvää! Tarjoilija kävi välillä kyselemässä meiltä, että jaksammeko syödä annoksemme. Ja mehän jaksoimme –tietenkin, olihan niillä hintaakin sen verran että mielellään söi koko annoksen. Lopuksi hän itse asiassa sanoi, ettei ole koskaan nähnyt kenenkään syöneen koko annosta… Nyt näki sen kerrottuna kolmella! Vähän kyllä epäilen, etteikö kukaan muu olisi omaa jäätelöään syönyt kokonaan… Mutta tarjoilijan ilme oli loistava! Ja hän vielä ihan tosissaan kysyi, että tuliko meille huono olo. Ei tullut.

Niinan jäätelöannos, £14,45

Jättijäätelöannoksien jälkeen päätimme lähteä sulattelemaan niitä Hyde Parkkiin. Suuntasimme kohti Serpentine-järveä, jonka kiersimme ympäri. Siellä aurinko meni jälleen pilveen ja pilvet valtasivat taivaan. Ei kuitenkaan satanut vielä ja keli oli edelleen lämmin. Pärjäsi hyvin ilman takkia, pelkällä t-paidalla ja hupparilla. Kävimme tällä kertaa katsomassa myös Dianan muistoksi rakennettua suihkulähdettä. Opastaulun mukaan siellä olisi voinut vaikka liottaa varpaitaan vedessä, mutta jätimme sen väliin.
Serpentine -järvi

Dianan muistoksi tehty suihkulähde
Kukkapenkkejä Hyde Parkissa

Hyde Parkin jälkeen kävimme vielä Tescossa iltapalaostoksille ja sen jälkeen tulin takaisin tänne kirkolle. Unohdin ostaa tänään postikortteja, joten täytyy ostaa niitä huomenna. Pitäisi taas muutamia kortteja kirjoitella ja lähettää kotosuomeen.Tämä päivä on hyvä päättää Haloo Helsingin biisiin:


1 kommentti:

  1. Hei!

    Mukava lukea blogiasi ja saada tuulahdus Lontoon nähtävyyksistä ja kokemuksistasi siellä.
    Hyvää jatkoa ja mukavia elämyksiä toivottavat: Elina ja Markku

    VastaaPoista