maanantai 7. maaliskuuta 2011

Ensimmäinen työpäivä

Katukuvaa
Näitä päivityksiä tulee tiuhaan näin aluksi, kun kaikki on uutta ja ihmeellistä. Loppuajasta jää päivittelyt varmasti vähemmälle... Ai niin, ja kuvia klikkaamalla saa ne isommiksi. Joka tapauksessa tänään oli ensimmäinen kokonainen päivä Lontoossa ja samalla myös ensimmäinen työpäivä, tai oikeastaan perehdytystä tulevaan työhön. Taisin olla enemmän tiellä, mitä hyödyksi päivän aikana... Onneksi muuten oli hiljainen päivä, joten sai rauhassa tutustua työhön. Paljon on opettelemista! 
Paikallinen ostoskeskus

Työpäivän jälkeen lähdin uuden työkaverini kanssa paikalliseen ostoskeskukseen, jossa kiertelin pari tuntia ihmettelemässä ja pakko tunnustaa - myös vähän shoppailemassa. Mukaan 
kauppareissulta lähti mm. pyykkikori, sukkia, Lonely Planetin opaskirja Lontoosta ja niin päin pois. Niin ja yksittäispakatut kasvonaamiot näyttivät olevan puolta halvempia kuin Suomessa... Tänään siis luvassa vielä kasvohoitoa! Hassua Englannissa on se, että meikit ja lääkkeet myydään samassa liikkeessä täällä. Ostoskeskuksessa kuuli myös paljon englantia ja oli hauska kuunnella brittiläisten omaa aksenttia. Niin, ja olihan se mukava myös käyttää englantia kaupoissa!

Kukkasia


Sää on ollut tänään aivan mahtava, eli lämmin. Koko päivän on paistanut aurinko! Aivan huikaisevaa. Kukat kukkivat puistossa, ruoho on vihreää ja kevät on päällä oikein kunnolla. Kuka enää muistaa Suomen kylmää, lumista ja (tällä hetkellä) liukasta talvea? No en minä ainakaan. Ah, kevät! Liikenteen kanssa saa olla varovainen, ettei unohdu vasemmanpuoleinen liikenne. Onneksi suojateiden kohdalla muistutetaan katsomaan ensin oikealle, eikä vasemmalle niin kuin me suomalaiset esimerkiksi olemme tottuneet. Paljon on uutta ja ihmeellistä ja monenlaista nähtävää, koettavaa, kuultavaa, maistettavaa... Näistä lisää myöhemmin!
Katso oikealle!

2 kommenttia:

  1. Saispa itsekkin olla Lontoossa, koska noin hieno sää ja kikkee.. Sillon kun itse olin siellä oli pilvistä ja aika vilpoinen keli..

    VastaaPoista
  2. Täällä on kyllä ollu oikein ihana keväinen sää nyt viime päivinä. :) Mutta on täällä ehtiny niitä harmaitakin päivä olla! Näyttää toi sää vaihtuvan melko nopeasti pelkästään yhden päivän aikana... Jos aamulla paistaa aurinko, niin iltapäivästä saattaa jo sataa vettä!

    VastaaPoista